4a enquesta mundial sobre coworking
4a enquesta mundial sobre coworking.

A l'enquesta poden participar tant coworkers, com no coworkers o gestors d'espais. L'any passat més de 2000 persones van omplir el formulari online, convertint l'enquesta en la més gran dedicada a la temàtica coworking.

Deskmag considera que la informació recollida, totalment anònima, els permetrà fer un anàlisi de l'evolució del moviment coworking en el temps alhora que comparar-lo entre els diferents països i regions.

L'enquesta estarà oberta durant 3 setmanes. El resultats es donaran a conèixer a finals de novembre però hi haurà un petit avançament durant la Coworking Europe Conference, que tindrà lloc de l'11 al 13 de novembre a Barcelona.

Els centres de coworking que vulguin contribuir a la difusió de l'enquesta entre els seus coworkers poden informar a la revista Deskmag enviant un correu electrònic a survey[arrova]deskmag.com. Hauran d'adjuntar el seu logo i una còpia de la circular enviada a la seva comunitat de coworkers i apareixeran com a col·laboradors en la publicació que es farà amb els resultats de l'enquesta.