El Fòrum de la Governança a Internet (IGF) és un esdeveniment anual de l'ONU que s'ocupa de les polítiques relacionades a Internet i altres temàtiques com ara l'accés i l'alfabetització digital. L'edició d'enguany es celebra a Brasil. Des de Telecentre Europa us animen a seguir la trobada de forma online i, fins i tot, convocar un hub amb els vostres participants!

IGF 2015
IGF 2015.

La 10a edició de l'IGF tindrà lloc a la localitat brasilera de João Pessoa del 10 al 13 de novembre. El programa contempla ponències, tallers, exemples de bones pràctiques i fòrums oberts on participaran organitzacions i administracions d'arreu del món. Si no podeu desplaçar-vos fins a Brasil, l'organització obre la possibilitat als interessats a sumar-se al Fòrum de forma remota. Podreu seguir els debats des de casa o des del vostre telecente, veure la retransmissió en directe o, fins i tot, participar en viu. Els participants virtuals tindran la oportunitat d'interactuar durant els xerrades enviant preguntes i/o intervencions d'àudio o vídeo utilitzant la plataforma Webex. El moderador/a de la taula s'encarregarà de compartir-les amb la resta de l'auditori.

Tant des de IGF com des de Telecentre Europe us animen a organitzar trobades als vostres telecentres per a seguir la retransmissió de l'esdeveniment i fer partícep a la vostra comunitat d'aquest debat sobre el present i el futur d'internet al món. D'aquesta manera, podreu intercanviar opinions sobre els principals eixos del Fòrum des d'una perspectiva local i més adaptada al vostre territori. Per acollir una trobada només és necessari disposar d'una sala, un ordinador amb connexió a Internet, un projector i una moderador/a que dinamitzi la sessió. Les persones interessades han d'omplir un formulari online especificant dades com el país de procedència o la previsió de participants.

Durant els propers dies es publicarà l'horari de les xerrades i podreu triar a quina us agradaria participar.