Parlem amb César J. González i els participants de Servei Solidari
Parlem amb César J. González i els participants de Servei Solidari.

Des de fa molts anys l'encarregat de l'Òmnia de la Fundació Servei Solidari és el César, una persona prou coneguda dins la xarxa, tant per la seva antiguitat com per la seva simpatia i humor. Hem pogut comprova que té molt bona relació amb els i les participants del punt i que és capaç de fer divertida una classe, no importa quina sigui la matèria.

Molt a prop del mercat de Sant Antoni, a Barcelona, trobem la Fundació Servei Solidari, que treballa per la inclusió social de la població menys afavorida. Entre d'altres, ofereixen serveis a persones nouvingudes, com ara, el servei de primera acollida i els tallers de llengües per facilitar la comunicació i la inclusió en la societat. Els tallers de català i castellà són tot un èxit i els dies d'inscripció  es formen llargues cues a la porta de l'entitat.

En molts casos, les persones que participen als tallers de llengües coneixen la sala Òmnia de l'entitat i acaben fent també cursos d'informàtica i aprofitant les hores d'aula oberta. Evidenment, també passa que participants de l'Òmnia aprofiten d'altres serveis de la fundació. Hem conegut alguns dels participants del punt, que ens han explicat encantats per què hi van i què hi fan.

Voleu mirar entrevistes a d'altres dinamitzadors i dinamitzadores? Feu clic aquí!