Parla.cat
Parla.cat.

Des de la creació de Parla.cat s'han anat oferint cada vegada més cursos, començant pels de nivell bàsic fins als de suficiència. L’octubre de 2008 Parla.cat va llançar els cursos de nivell bàsic i elemental. Durant el 2009 van començar els tres cursos d’intermedi i el primer de suficiència. El passat 15 de febrer es va obrir el segon curs de suficiència i el 20 d'abril s'ha estrenat el tercer i últim curs d’aquest nivell, completant així tota la seva oferta formativa.

Parla.cat és una eina desenvolupada per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència i l’Institut Ramon Llull, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, amb l'objectiu d'oferir una proposta didàctica que permeti a qualsevol persona, independentment del seu lloc d’origen, residència o formació, aprendre català des d’un nivell bàsic i progressar en l’aprenentatge d’aquesta llengua fins a esdevenir-ne un usuari/ària competent.

Actualment, més de 51 mil persones conformen la comunitat d’usuaris/àries de Parla.cat, amb una mitjana durant el que va d’any de 190 nous aprenents diaris matriculats als cursos.