Paloma Hernández ens presenta els projectes del Punt TIC del Solsonès
Paloma Hernández ens presenta els projectes del Punt TIC del Solsonès.

En aquest vídeo la Paloma ens parla del projecte Rural Living Lab Pirineus, l'ampliació del viver d'empreses, la creació del bloc "pack anti-crisi", les col·laboracions amb els Punt TIC de Sant Bartomeu del Grau, del Pallars Sobirà i l'Òmnia de Solsona, la formació on-line que ofereixen i de moltes altres iniciatives.

 

Tal com explica la Paloma, un dels projectes que han portat a terme és la creació de la guia del Teletreball del Solsonès. Aquesta guia presenta les experiències de diferents persones que teletreballen, mostrant així la diversitat de perfils de teletreballadors i teletreballadores que existeixen. Podeu consultar la guia aquí a sota.


El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya està constituïda per diversos departaments. El setembre de 2008 el CTFC va inaugurar un nou edifici, on s'han traslladat la majoria de departaments. El Punt TIC, però, s'ha mantingut a l'edific antic per tal de mantenir-se a prop dels ciutadans i ciutadanes, ja que aquest es troba al centre de la ciutat i l'edifici nou, en canvi, als afores.

Si voleu seguir l'actualitat del Punt TIC del Solsonès, on més informació trobareu és a lamemoria.blogia.com, un bloc que va començar com bloc personal de la Paloma i ha acabat sent el bloc del punt. El CTFC publica també el butlletí digital "Saps què?"  amb la finalitat de donar a conèixer les seves activitats. Aquesta setmana acaben de publicar el número 16. Si us interessa rebre'l al vostre correu electrònic, us hi podeus subscriure enviant un correu a telecentre [arrova] ctfc.es. També és disponible al web del CTFC.

Voleu mirar entrevistes a d'altres dinamitzadors i dinamitzadores? Feu clic aquí!