Oxford busca un gran projecte ideat per joves. Pot ser una iniciativa ambiciosa, inspirada o simplement divertida. La idea que surti guanyadora al concurs Oxford Big Project aconseguirà 30 mil euros per poder-la portar a terme. El període per presentar-s'hi romandrà obert fins al 30 de setembre.

Oxford Big Project
Oxford Big Project.

Oxford Big Project s'adreça a joves d'entre 16 i 25 anys residents a França, Alemanya, Polònia, Regne Unit, Espanya, Portugal, Bèlgica, Holanda o Luxemburg, que hi poden presentar projectes de manera individual o en grup. La inscripció és oberta fins al 30 de setembre de 2013.

Les categories del concurs són les següents:

  • Big Fun: Un projecte per compartir una bona estona i passar-s'ho bé.
  • Big Team: Una idea que necessita d’un equip gran en la seva concepció i materialització.
  • Big Heart: Un projecte per fer arribar un gran missatge.
  • Big Out of the Box: Un projecte que no es pot classificar en cap categoria, per ser trencador, inèdit.

Un jurat seleccionarà els millors 20 projectes i del 15 d'octubre al 15 de desembre s'obrirà una votació en línia per tal que els/les internautes puguin votar els que més els agraden. Els cinc projectes més votats seran els finalistes i podran gaudir d'un assessorament professional amb l'objectiu de potenciar les seves propostes. Finalment, un jurat triarà el projecte guanyador, que rebrà 30 mil euros per poder fer realitat la seva idea.