La Setmana del Codi de la UE és una iniciativa de base que pretén apropar la codificació i l'alfabetització digital a tothom d'una manera divertida i atractiva. Se celebrarà del 8 al 23 d'octubre. Participa-hi i aprèn activitats pel teu Punt TIC!

CodeWeek 2022
. 2022. Tipus de lletra: CodeWeek EU. Llicència: BY-SA.

Aprendre a programar ens ajuda a donar sentit al món que canvia ràpidament. La Setmana del Codi de la UE pretén ajudar a persones que treballen en l'àmbit de la docència a través de les TIC per inspirar el desenvolupament d'habilitats de codificació i pensament computacional als seus participants i ajudar-los a crear noves idees.

Com organitzar una activitat?

Qualsevol persona pot organitzar o participar en una activitat. Només cal que triïs un tema i un públic objectiu i afegir-hi l'activitat al mapa o buscar activitats a la teva zona. No saps com començar? Dona un cop d'ull a la pàgina d'instruccions i descarregueu els nostres conjunts d'eines perquè els organitzadors es preparin i difonguin la paraula.

Com pots accedir als recursos?

Si no estàs segur/a de com organitzar una activitat, visita la pàgina de recursos didàctics i els materials de formació de bits d'aprenentatge per obtenir orientació i plans més personalitzats. Trobaràs els materials traduïts al castellà.