Cartell Formació
Cartell Formació. 2016. Llicència: Tots els drets reservats.

Els cursos tenen un preu de 40 euros amb un descompte del 50% si s'acredita alguna d'aquestes situacions: aturats, famílies nombroses, famílies monoparentals, jubilats, estudiants i menors de 30 anys.

  • Alfabetització digital: Ordinador i components, sistemes operatius i Windows, menú Inici. Sistema de fitxers, programes, menús Windows. Internet i Intranet, navegació i Web, cercadors, correu electrònic, fòrums, xats, temes de seguretat.
  • Alfabetització digital II: Sistemes operatius, ofimàtica (processament de text, iniciació al full de càlcul, etc), altres programes, Internet, correu electrònic, fòrums, temes de seguretat, etc.
  • Curs preparatori Actic nivell bàsic: Conjunt de temaris, qüestionaris i activitats que us ajudaran a assimilar les competències TIC necessàries per a optar a l’obtenció del primer nivell d’acreditació ACTIC, que promou la Generalitat de Catalunya.
  • Curs preparatori Actic nivell mitjà: Conjunt de temaris, qüestionaris i activitats que us ajudaran a assimilar les competències TIC necessàries per a optar a l’obtenció del segon nivell d’acreditació ACTIC, que promou la Generalitat de Catalunya.