Sisena Escola Virtual d'Estiu Espiral
Sisena Escola Virtual d'Estiu Espiral.

L'Escola Virtual d'Estiu Espiral 2010 ofereix cursos en català, castellà i anglès sobre eines i recursos TIC i de la web 2.0, adreçats al professorat i a formadors/ores. L'oferta formativa inclou cursos que en les edicions anterior han estat molt sol·licitats com "Serveis Google aplicats a l’educació", "Moodle Avançat" o "Fem servir l’ordinador per l’escola inclusiva". I també incorpora novetats com ara "Multimèdia bàsica", per donar a conèixer eines audiovisuals de suport a la docència, "Utilització dels wikis a l’educació", "Eduwiki i la creació de continguts digitals" i "Ús didàctic de la Viquipèdia", per tal de donar a conèixer el potencial de les eines wiki en el treball col·laboratiu.

El període de matriculació ja és obert. Les persones que estiguin interessades en realitzar algun dels cursos podrà formalitzar la matrícula fins al 22 de juny.

Contribuir a la millora de la tasca docent i afavorir l’aprenentatge de recursos tecnològics contextualitzats per cada àrea de coneixement són alguns dels objectiu que persegueix aquesta nova edició de l'escola virtual d'Espiral.