II Premis APPC
II Premis APPC.

Aquests premis tenen com a objectiu reconèixer la trajectòria i la tasca de persones o institucions a favor de la qualitat de vida, la igualtat d'oportunitats, la defensa dels drets i la integració de les persones amb paràlisi cerebral a la societat. També volen donar visibilitat i sensibilitzar sobre les capacitats del nostre col·lectiu.

S'han establert les següents categories: institució pública, institució privada i persona física que hagin contribuït o donat suport de forma significativa al col·lectiu de la paràlisi cerebral.

Enguany, a més, s'ha instaurat una nova categoria: Premi Josep Cochs a la trajectòria vital, que vol reconèixer a la persona que ha dedicat gran part de la seva vida a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat i, especialment, de les persones amb paràlisi cerebral.

Es poden presentar candidatures a la II edició dels guardons fins al proper dia 10 d'abril. Els premiats obtindran un diploma acreditatiu i un guardó dissenyat per l'artista tarragoní Joan Blázquez.

Consulteu aquí les bases dels II Premis APPC - La Muntanyeta.

Formulari en línia per presentar les candidatures