Premio Romper Barreras
Premio Romper Barreras.

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, on s'ubica l'Òmnia Masquef@ula, està adaptat perquè les persones amb discapacitat puguin utilitzar tots els serveis i ho facin conjuntament amb la resta d’usuaris/àries, fet que afavoreix la seva integració. A més, el centre tecnològic disposa d’un espai, que és pioner a Catalunya, amb material tecnològic d’última generació adaptat per a persones amb qualsevol discapacitat, ja sigui física, psíquica o sensorial. Es presenta als premis Romper Barreras en la categoria de projectes col·lectius.

El procés de votació popular dels premis s'obre avui, 19 de juliol, i es podrà votar fins al 16 d'agost. Per fer-ho cal introduir l'adreça de correu electrònic i una contrasenya. Es pot votar un projecte en la modalitat individual i un altre en la col·lectiva.

Els premis Romper Barreras són una iniciativa de les empreses Toshiba i BJ Adaptaciones que pretenen guardonar projectes creatius d’arreu de l’Estat espanyol que apostin decididament per la tecnologia com a eina per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Aquest és el vídeo que han realitzat a Masquefa per presentar el CTC als premis. Més de 400 persones van participar en la realització del vídeo i des del CTC els hi volen agrair.