Ja es coneixen tots els projectes candidats a la quarta edició dels premis Romper Barreras, que volen premiar i fomentar la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat a través de l'ús de la tecnologia. El Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa hi participa. Li voleu donar suport?

Premio Romper Barreras
Premio Romper Barreras.

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, on s'ubica l'Òmnia Masquef@ula, està adaptat perquè les persones amb discapacitat puguin utilitzar tots els serveis i ho facin conjuntament amb la resta d’usuaris/àries, fet que afavoreix la seva integració. A més, el centre tecnològic disposa d’un espai, que és pioner a Catalunya, amb material tecnològic d’última generació adaptat per a persones amb qualsevol discapacitat, ja sigui física, psíquica o sensorial. Es presenta als premis Romper Barreras en la categoria de projectes col·lectius.

El procés de votació popular dels premis s'obre avui, 19 de juliol, i es podrà votar fins al 16 d'agost. Per fer-ho cal introduir l'adreça de correu electrònic i una contrasenya. Es pot votar un projecte en la modalitat individual i un altre en la col·lectiva.

Els premis Romper Barreras són una iniciativa de les empreses Toshiba i BJ Adaptaciones que pretenen guardonar projectes creatius d’arreu de l’Estat espanyol que apostin decididament per la tecnologia com a eina per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Aquest és el vídeo que han realitzat a Masquefa per presentar el CTC als premis. Més de 400 persones van participar en la realització del vídeo i des del CTC els hi volen agrair.