Fiasco Awards 2010
Fiasco Awards 2010.

Els Fiasco Awards són una iniciativa privada sense ànim de lucre que vol premiar els millors projectes, idees, productes o serveis de qualsevol àmbit del sector de les TIC, impulsats, desenvolupats o prestats per persones, col·lectius, institucions o empreses, que s'hagin acabat convertint en un Fiasco.

Fins el 8 de febrer tothom que ha volgut ha pogut presentar canditats als premis. Les propostes han passat per un procés de validació d'acord amb uns criteris legals i de "fair play" que pretenen assegurar que les candidatures presentades són verídiques i estan alineades en forma i contingut amb els objectius i l'esperit del premi. I ara ja es coneixen els finalistes: DRM, Google Wave, HD-DVD, la interactivitat de la TDT, iPAD, la vídeo trucada, PSP GO!, i XING.

Del 9 de febrer al 10 de març està en marxa el procés de votacions en línia. Ja podeu votar el projecte que considereu que més es mereix el premi. L'11 de març tindrà lloc l'acte de lliurament de premis, a la Sala Tiffany's (Carrer Villarroel, 206) de Barcelona, a les 19:45 hores.