Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Noves tendències en ciberseguretat

Publicat el 31/05/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
L'Agència de Ciberseguretat de Catalunya publica dos vídeos sobre tendències de ciberseguretat actuals
L'Agència de Ciberseguretat de Catalunya publica dos vídeos sobre tendències de ciberseguretat actuals, per Agència de Ciberseguretat de Catalunya . 2021. Llicència: Tots els drets reservats

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya publica dos vídeos sobre tendències de ciberseguretat actuals. En només dos minuts, el primer vídeo parla sobre com realitzar unes videoconferències cibersegures en l’entorn professional i domèstic, i el segon, sobre el gran impacte digital de la covid-19.

Anàlisi funcional i de seguretat d’eines per a videoconferència

L’estudi examina dotze eines de videoconferència entre les quals hi ha Skype, WhatsApp, Cisco Webex, Google Meet, Microsoft Teams o Zoom amb consells bàsics per garantir la privacitat i la ciberseguretat adequades en el seu ús.

Tendències de ciberseguretat: Impacte digital de la covid-19

El distanciament social, les mascaretes i la higiene de mans ens protegeixen de la covid-19 però la transformació digital que està experimentant el món en pandèmia ens exposa a altres amenaces: el cibercrim. És un repte individual i col·lectiu esdevenir digitalment avançats i protegits.