L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya publica dos vídeos sobre tendències de ciberseguretat actuals. En només dos minuts, el primer vídeo parla sobre com realitzar unes videoconferències cibersegures en l’entorn professional i domèstic, i el segon, sobre el gran impacte digital de la covid-19.

L'Agència de Ciberseguretat de Catalunya publica dos vídeos sobre tendències de ciberseguretat actuals
L'Agència de Ciberseguretat de Catalunya publica dos vídeos sobre tendències de ciberseguretat actuals. Autor: Agència de Ciberseguretat de Catalunya . 2021. Llicència: Tots els drets reservats.

Anàlisi funcional i de seguretat d’eines per a videoconferència

L’estudi examina dotze eines de videoconferència entre les quals hi ha Skype, WhatsApp, Cisco Webex, Google Meet, Microsoft Teams o Zoom amb consells bàsics per garantir la privacitat i la ciberseguretat adequades en el seu ús.

Tendències de ciberseguretat: Impacte digital de la covid-19

El distanciament social, les mascaretes i la higiene de mans ens protegeixen de la covid-19 però la transformació digital que està experimentant el món en pandèmia ens exposa a altres amenaces: el cibercrim. És un repte individual i col·lectiu esdevenir digitalment avançats i protegits.