El Punt TIC oferirà un curs d’informàtica bàsica, un espai de recerca de feina, un taller sobre el telèfon mòbil i les xarxes socials i un espai de suport a tràmits en línia. Descobreix més!

Imatge d'home
Imatge d'home. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El Punt Òmnia Casal del Ponent Viladecans, que es troba a l’Avinguda Doctor Fleming, número 5, de la localitat de Viladecans, comença l’any 2024 amb noves propostes formatives. En concret, el Punt TIC oferirà un curs d’informàtica bàsica i d’eines Google, un espai de recerca de feina, un taller sobre el telèfon mòbil, les xarxes socials i les aplicacions mòbils, un espai de suport a tràmits en línia i altres gestions, un curs d’iniciació al disseny i a la impressió 3D, un taller de disseny digital i de fotografia i un espai per a dones (ordinador i telèfon mòbil). Inicialment, les noves propostes formatives, que seran gratuïtes i estaran obertes a tothom, començaran entre el dilluns 15 de gener i el dijous 25 de gener. De la mateixa manera, la ciutadania podrà adreçar-se al Punt Òmnia Casal del Ponent Viladecans per a trobar resposta a preguntes, consultes i dubtes al voltant de les noves tecnologies de la comunicació, així com per a rebre acompanyament individualitzat i suport personalitzat. 

Les persones interessades poden demanar més informació escrivint un missatge de WhatsApp al telèfon 687 400 788 o enviant un correu electrònic a l'adreça casalponent@xarxaomnia.gencat.cat.