La reeixida programació estiuenca comptarà amb set formacions gratuïtes sobre Canva, certificats digitals, Instagram, aplicacions de Google i ciberseguretat, entre altres. No hi faltis!

Imatge de telèfon mòbil
Imatge de telèfon mòbil. 2016. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El Punt TIC Palau, que es troba a la localitat de Palau-Solità i Plegamans, ha presentat una reeixida programació estiuenca amb set formacions gratuïtes. Entre les engrescadores propostes, hi ha un curs de Canva i de composició de fotografies, invitacions i calendaris, que es farà el dimarts 4 de juliol i el dijous 6 de juliol de 10 a 11.45 hores, i un curs de certificats digitals, que s’oferirà el dimarts 4 de juliol de 12 a 13.30 hores. També, hi ha un curs d’Instagram, que es farà el dijous 6 de juliol de 12 a 13.30 hores, i un curs d’aplicacions de Google, que s’oferirà el dimarts 11 de juliol de 10 a 11.45 hores. Així mateix, hi ha un curs de ciberseguretat, que es farà el dimarts 11 de juliol de 12 a 13.30 hores, un curs d’emmagatzematge del mòbil al núvol, que s’oferirà el dijous 13 de juliol de 10 a 11.45 hores, i un curs de Whatsapp, que es farà el dijous 13 de juliol de 12 a 13.30 hores.

Amb la voluntat de promoure la capacitació digital i apropar les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, el Punt TIC Palau coordina diverses formacions de manera permanent, com, per exemple, sobre iniciació a les tecnologies de la informació i de la comunicació, sobre mòbil android, sobre competències digitals i sobre programació i robòtica educativa. També, el Punt TIC Palau és un centre col·laborador de proves ACTIC i assessora i dona suport en la realització de tràmits personalitzats.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.