Durant els propers mesos, el Punt TIC oferirà quatre càpsules formatives: ‘Inicia’t amb l’ordinador’, ‘Eines digitals per l’ocupació’, ‘IA’ i ‘Taller de disseny i d’impressió 3D’.

Imatge del Punt Òmnia Colectic
Imatge del Punt Òmnia Colectic. 2024. Tipus de lletra: Punt Òmnia Colectic. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia Colectic comença el tercer trimestre amb la presentació de noves càpsules formatives, que es portaran a terme al llarg dels propers mesos de setembre, d’octubre i de novembre. La càpsula formativa del mes de setembre serà ‘Inicia’t amb l’ordinador’, que es farà els dies 23, 25 i 30 de setembre, de 10 a 11.30 hores, i buscarà familiaritzar les persones participants amb el món dels ordinadors des de zero, amb els seus components, amb els seus perifèrics i amb els seus sistemes operatius. Tot seguit, el mes d’octubre serà protagonitzat per la càpsula formativa ‘Eines digitals per l’ocupació’, que es farà els dies 1, 3, 8 i 10 d’octubre, de 10 a 11.30 hores, on es millorarà el curriculum vitae i les candidatures professionals per a la recerca de feina amb Canva i amb eines d’intel·ligència artificial. A continuació, el mes de novembre, el Punt TIC se centrarà en la intel·ligència artificial. Els dies 5, 7 i 12 de novembre, de 10 a 11.30 hores, la càpsula formativa ‘IA’ donarà a conèixer el potencial de la intel·ligència artificial i descobrirà les seves possibilitats experimentant amb diferents recursos pràctics i debatent i reflexionant sobre l’ús ètic i sobre l'ús responsable de la intel·ligència artificial.

Paral·lelament, i en el marc del Dia Internacional per l’Eliminació de les Violències envers les Dones, es dinamitzarà una quarta càpsula formativa ‘Taller de disseny i d’impressió 3D’, que es farà els dies 21, 25 i 28 d’octubre i els dies 4, 6, 8, 15, 18, 22 i 25 de novembre, de 10 a 11.30 hores. La proposta formativa buscarà oferir un espai segur per a l’expressió lliure i artística utilitzant una metodologia vivencial i transdisciplinària. En aquest sentit, l’objectiu de la quarta càpsula formativa del Punt TIC serà donar visibilitat a les violències masclistes a través de la creació artística amb diferents recursos i amb diferents eines tecnològiques.

Per a més informació, es pot enviar un correu educatiu@colectic.coop o trucar al 93 176 09 64.