Imatge de la nova incorporació al Viver d'Empreses
Nova incorporació viver d'empreses.

El Viver d’Empreses de l’Alt Urgell continua creixent amb la incorporació, aquests dies, de Mestemps Neteja i Serveis. Aquesta és la quarta empresa de nova creació que forma part del Viver, després d’Aubèrria Natura i Patrimoni SL, Creativa Disseny i Comunicació SL i Urgell Navarro Arquitectura Interior. Tot i el seu caràcter incipient, el viver es perfila com una eficaç eina de suport als nous emprenenedors/ores. 

Mestemps Neteja i Serveis és una iniciativa de la jove emprenedora Mar Portos Martínez, de 28 anys, i es caracteritza per l’ús de productes ecològics. Ofereix els serveis de neteja de manteniment i puntual a empreses i particulars, a més a més d’altres serveis com planxa i cura de la llar (mascotes, plantes...) durant les vacances.
 
El Viver d’Empreses es va posar en marxa mitjançant un conveni entre el Consell Comarcal, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILLEIDA), un organisme constituït pels principals agents socioeconòmics de les terres de Lleida per donar suport a les idees empresarials innovadores. Actualment disposa de centres a Lleida, les Borges Blanques i la Seu.