Els tres Punt TIC de Granollers
Els tres Punt TIC de Granollers.

La programació agrupa l'oferta del Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), la Biblioteca Roca Umbert i el Centre Cívic Nord.

El Centre Tecnològic i Universitari de Granollers compta amb la formació més especialitzada. Inclou cursos de Photoshop, Indesign i Illustrator i píndoles relacionades amb els entorns Mac, multimèdia, xarxes socials i internet.

Pel que fa a la Biblioteca Roca Umbert i el Centre Cívic Nord la programació parteix dels cursos d'iniciació que s'han vingut fent els darrers anys. Enguany aquests es compacten i s'especialitzen en continguts amb Perd la por a l'ordinador (alfabetització), Crea i gestiona els teus documents (Ofimàtica) i Inicia't a internet (Internet). Com a principal novetat, s'inclouen una sèrie de píndoles de curta durada que s'assimilen a alguns dels continguts que el CTUG desplega en xarxes socials i Internet i són un bon enllaç perquè les persones que han fet els cursos d'iniciació puguin aprendre més com funcionen i per a què poden servir les noves tecnologies. 

Per a més informació feu clic aquí.