Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nova convocatòria formativa de la titulació oficial de la Generalitat ACTIC a la Ribera d'Ebre

Publicat el 07/01/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Comprova el teu nivell d'informàtica i Internet
Comprova el teu nivell d'informàtica i Internet, per Telecentre de la Ribera d'Ebre. 2017

El Punt TIC de la Ribera d'Ebre oferirà dos cursos per preparar la prova ACTIC, un de nivell bàsic i un altre de nivell mitjà.

La titulació ACTIC correspon a la denominació d’acreditació oficial de competències en tecnologies de la informació i la comunicació que la Generalitat de Catalunya trau de forma oficial durant tot l’any.

Des del Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, seu oficial d’aquesta titulació, s’han creat dos cursos de formació de preparació de la prova, tant del nivell bàsic com mitjà, perquè la gent de la comarca no hagi de desplaçar-se fora a fer-lo.

La formació del mes de gener s’iniciarà el dilluns dia 30 de gener i finalitzarà el dilluns 6 de març, tant pel nivell bàsic com pel nivell mitjà. El preu dels curs de preparació del nivell bàsic és de 64 € i del nivell mitjà de 68 €.

Més informació sobre horaris, tipologia de les classes, nivells, etc. contacteu presencialment a la nostra seu al Carrer Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre, per correu electrònic telecentre[arrova]riberaebre.org o bé per telèfon 977 401 851 (marcar l’opció 2).