Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nova convocatòria del programa Yuzz, que ara es diu Explorer

Publicat el 27/11/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell del programa Explorer, nou nom de Yuzz
Cartell del programa Explorer, nou nom de Yuzz, per Explorer. 2017. Llicència: Tots els drets reservats

Aquest programa ofereix formació i mentoria a joves d'entre 18 i 31 anys per tal que puguin desenvolupar la seva idea de negoci innovador. Sant Feliu Innova i el Tecnocampus Mataró són dos dels 54 centres que acullen la iniciativa. La inscripció es pot realitzar fins al 8 de novembre de 2017.

Explorer ofereix formació, suport i assessorament acompanyant els joves emprenedors i emprenedores durant tot el desenvolupament del seu pla de negoci. Concretament, els proposa un programa formatiu de cinc mesos per adquirir habilitats professionals i els coneixements necessaris per tirar endavant el seu projecte.

Els/les participants opten a 60.000 euros en premis, 50 viatges a Silicon Valley, el premi Woman Explorer Award amb 20.000 euros de premi i el premi Disruptive Technology Explorer Award de 3.000 €.

El programa compta amb una xarxa de més de 50 centres amb capacitat per acollir 1000 joves emprenedors/ores. A Catalunya se'n poden trobar a Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Mataró, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona i Terrassa.

La inscripció es pot realitzar a través d'aquest formulari fins al 8 de desembre.