A partir de la propera setmana el CIC de Gelida torna a posar en marxa els cursos d'informàtica, amb els quals es pretén fer una major difusió de les TIC així com un ajut per a la reinserció laboral de persones que es troben a l'atur.

Difusió dels cursos del CIC Gelida
Difusió dels cursos del CIC Gelida.

Amb una participació de gairebé una vuitantena de matriculats d'entre els quals 28 pertanyen a la població de la tercera edat, el 13 de setembre s'inicien els cursos d'informàtica i ofimàtica del Centre d'Iniciatives Culturals de Gelida. Hi haurà diferents grups: dos grups de Gent Gran amb nivell elemental i alt; dos grups d'Iniciació a la Informàtica; dos nivells de Microsoft Word; i un grup d'aprenentatge de Disseny de pàgines web amb el programa Dreamweaver.

En una setmana de matriculació els grups han quedat saturats i malauradament no s'ha donat abast a tota la demanda. De totes maneres, davant de l'èxit, la Regidoria de Noves Tecnologies programarà nous cursos a partir de gener, amb els quals s'espera donar més cobertura a les necessitats de la població.