Nous cursos als Punt TIC de la Conca de Barberà
Nous cursos als Punt TIC de la Conca de Barberà.

Els cursos que s’ofereixen són d’iniciació a la informàtica, d’ofimàtica, d’Internet i correu electrònic i dues novetats: un taller de ràdio i un taller organitzat conjuntament amb l’Arxiu Virtual sobre la memòria local i edició de vídeo, fent servir GNU/Línux. Tots els cursos es distribueixen en diferents horaris i preus per poder facilitar, el màxim, la participació de la ciutadania de la comarca.

Continuant amb la mateixa idea, també s’organitzaran activitats i jornades, d’interès general, dirigides a tots els usuaris dels Punt TIC, relacionades amb les noves tecnologies. El plannig d’activitats previst és: un concurs de fotografia, un taller de GPS (organitzat pel Club Excursionista de Montblanc) i un taller de postals de Nadal.

Cada telecentre disposa d’unes dates concretes per realitzar la matrícula dels cursos. Les activitats i jornades son gratuïtes, s’informarà als usuaris com apuntar-s'hi.

Per tal de difondre els nous cursos s’han editat uns tríptics i uns cartells i a més tots els ciutadans i ciutadanes podran trobar tota la informació necessaria a la pàgina web www.concadigital.cat.