Nou número de la revista "Els Nostres Barris", de La Torrassa
Nou número de la revista "Els Nostres Barris", de La Torrassa.

Ja és al carrer el número 2 de la revista  Els Nostres Barris, editada pel Punt Òmnia JIS/Arrels i l’Associació JIS, i elaborada íntegrament per un equip format per veïns i veïnes dels barris de La Torrassa i Collblanc (L'Hospitalet de Llobregat), alumnes i ex-alumnes, en definitiva, amics i amigues del nostre punt. La revista s'ha consolidat com una activitat transversal i continuada al Punt Òmnia. Una eina excel·lent, al voltant de la qual vehiculitzar la formació i a la vegada impactar sobre el territori on es viu: creativitat i empoderament col·lectiu.

Podeu consultar la Revista Número 2 des del nostre Bloc del Punt Òmnia: puntomniajisarrels.wordpress.com
Podeu veure directament la Revista (gràcies al PO de Barberà per donar-nos la idea) a l'enllaç: issuu.com/elsnotresbarris/docs/revista2

Podeu descarregar l'actual número i l'anterior a: revistaelsnostresbarris.blogspot.com

Al bloc de la Revista s’aniran penjant, a més, els articles que no van poder ser publicats en l’edició de paper per manca d’espai, al igual que les entrevistes filmades (la revista llegida i visualitzada). El bloc pretén oferir un espai comú de treball per agilitzar les publicacions i propiciar el debat.

En aquest bloc també s’aniran publicant, a partir d’ara, els nous articles i entrevistes. Amb les noves propostes, per part dels veïns i veïnes, anirem farcint i construïnt el contingut de la següent edició de la revista.