Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nou cicle formatiu de l'Acadèmia de Telecentres de la Fundación Esplai

Publicat el 04/10/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Il·lustració amb noies i tecnologia
Un dels cursos de l'Acadèmia de Telecentres és sobre tecnologia i perspectiva de gènere, per Acadèmia de Telecentres de la Fundación Esplai. Llicència: Tots els drets reservats

Entre els mesos d'octubre i novembre, l'Acadèmia de Telecentres de la Fundación Esplai ofereix tres cursos en línia sobre tecnologia i perspectiva de gènere, violència de gènere entre joves i metodologies d'innovació social. El 8 d'octubre tanquen inscripcions i els cursos comencen el dilluns 15.

Els cursos de l'Acadèmia de Telecentres de la Fundación Esplai s'adrecen a persones dinamitzadores i coordinadores de telecentres. Pretenen satisfer les necessitats formatives d'aquest col·lectiu i posar al seu abast les competències, metodologies, projectes, estratègies i recursos que els ajudin a desenvolupar millors i més eficaços mecanismes de motivació i apropiació de les TIC.

En el cicle formatiu que comença a l'octubre, ofereix tres cursos:

Són formacions gratuïtes. Per participar-hi, cal realitzar la sol·licitud d'inscripció com a molt tard el 8 d'octubre. Tots tres cursos començaran el 15 d'octubre. Els dos primers s'allargaran fins a l'11 de novembre i l'altre fins al 18 de novembre.