Logo de Seed&Click
Logo de Seed&Click.

Seed&Click és una plataforma en línia de finançament col·lectiu adreçada a startups i projectes empresarials de qualsevol sector amb necessitat de capital per iniciar la seva activitat o per créixer. Neix amb l'objectiu de posar en relació a creadors i emprenedors amb persones disposades a aportar capital.

Com en altres plataformes d'aquest tipus, l'emprenedor/a explica el seu projecte i estableix la quantitat de diners que necessita aconseguir per portar-lo a terme. Tindrà un període de temps per assolir els diners, a través de petites donacions. Les persones que donen suport econòmic a un projecte empresarial reben a canvi una compensació.

Aquesta plataforma està integrada amb les xarxes socials més utilitzades (Facebook i Twitter), el correu electrònic i blocs, per tal de poder promoure els projectes a través d'aquests mitjans i arribar al màxim de persones possible. A més, Seed&Click compta amb un equip de community managers, que dóna un cop de mà amb la difusió dels projectes inscrits a la plataforma.

Seed&Click vol també formar una comunitat que es reuneixi de manera periòdica a través d'esdeveniments de networking (Seed&Drink) perquè els creadors i emprenedors hi puguin presentar els seus projectes i accelerar la captació de capital. El proper Seed&Drink tindrà lloc el 18 d'abril de 2013 a les 20.00 hores a MOB, un espai de coworking situat al carrer Bailen 11, de Barcelona.