L'Eduwiki té com a objectiu crear coneixement compartit entre els i les infants i joves, d'entre sis i setze anys, a través d'una wiki. Hi participen diferents escoles i instituts de Catalunya, biblioteques, casals, centres socials... Voleu formar-ne part?

Captura de pantalla l'Eduwiki
eduwiki.png.

El projecte preveu que els i les participants aportin el seu contingut, de manera que es generi un espai, a mode de biblioteca de coneixements compartits, que doni suport als processos formatius que es duen a terme als centres formatius. La proposta de treball està reforçada a través de diferents espais tutorials i de suport al projecte (no deixeu de visitar les seccions Comencem, Eines i tutorials i l'espai del professorat).

L'Eduwiki, la wiki dels 6 als 16, compta, a més a més, amb el suport de La wiki. 

Aquest projecte ofereix, en aquest moment, dues oportunitats de participació i col·laboració:

  • Als grups de joves i infants, amb edat compresa entre els 6 i els 16, per tal d'aportar continguts.
     
  • A aquelles persones docents i educadores que vulguin participar del Grup de Suport de l'Eduwiki (un grup de treball en xarxa que té la funció de revissar les entrades realitzades pels diferents centres, vetllar per la qualitat del projecte i aportar idees de millora). Les persones interessades poden contactar amb xer(at)ravalnet(punt)org.

L'Eduwiki neix d'una iniciativa de les entitats XeR (Xarxa Educativa Raval), Ravalnet i del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.