El Punt TIC del Centre Cultural Can Gruart a Girona impulsa un Aula Mentor, un projecte de formació a través d’Internet, obert i flexible, que permet ampliar i millorar competències personals i professionals de la ciutadania.

Centre Cultural Can Gruart, a Girona
Centre Cultural Can Gruart, a Girona. Llicència: Tots els drets reservats.

L'aula s'ha posat en marxa al mes de febrer i romandrà oberta de dilluns a divendres de 16 a 19h per aquelles persones que necessitin ordinador amb accés a internet. Aquests cursos que impulsa el Punt TIC del Centre Cultural Can Gruart, van dirigits a persones de més de 18 anys que sàpiguen fer servir les eines informàtiques. Segons el curs és necessari tenir coneixements previs.

Els cursos

  • Es pot començar quan l'alumne vulgui, un cop formalitzada la matrícula.
  • Tutoria en tot moment, excepte durant el mes d’agost, per vacances d’estiu.
  • Tenen una durada estimada i no existeix un límit de temps. L'alumne marca el ritme de treball segons la disponibilitat.
  • Certificat del curs quan se supera una prova presencial en acabar. Certificat expedit pel Ministeri d'Educació i Formació Professional

Pots consultar el catàleg de formació aquí. Per a més informació sobre cursos i procediment de matrícula, pots trucar al 972.49.56.55 o a vilablareix@aulamentor.es on es podrà demanar cita de dilluns a divendres de 09 a 12h i els dimarts a la tarda de 16 a 18h.