COWOCAT, l'associació d'espais de coworking de Catalunya, neix amb l'objectiu de ser una veu única per als centres de coworking del nostre país. L'entitat es troba encara en procés de construcció però ja compta amb un ampli suport del sector.

Logo de Cowocat
Logo de Cowocat.

Només la ciutat de Barcelona compta ja amb més de 100 espais de coworking. COWOCAT vol reproduir ara el model a petita escala de cadascun dels espais a nivell català, promovent valors com la col·laboració, la creació d'idees i projectes d'emprenedoria i la pertinença a una mateixa comunitat.

Altres objectius de l'entitat són explicar i difondre què és el coworking, establir sinergies amb organismes públics i privats, projectar Barcelona i Catalunya com a Hub de coneixement i innovació i crear una plataforma online que contingui una borsa d'oferta formativa, de proveïdors, treball i contactes.

COWOCAT treballa ara en la seva consolidació definitiva i, per aquest motiu, es va presentar en públic durant la Coworking Europe Conference, que va tenir lloc a Barcelona de l'11 al 13 de novembre. La Xarxa Punt TIC ha entrevistat a Andrea Garcia Molero, promotora de l'associació i fundadora de l'espai 021 de Barcelona.