Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Neix Catalunya Rural Hub: emprenedoria rural

Publicat el 12/04/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
 Catalunya Rural Hub fomenta el coworking rural
Catalunya Rural Hub fomenta el coworking rural, per Pixabay. Llicència: BY-SA

Neix Catalunya Rural Hub, un projecte pilot de Barcelona Digital Talent, en col·laboració amb el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya i Mobile World Capital Barcelona, per a promoure la deslocalització d'empreses i l'emprenedoria més enllà dels nuclis urbans.

Segons l'informe "El moviment migratori de Barcelona en temps de Covid-19" elaborat per l'Oficina Municipal de Dades (OMD), el 8% de la població de Barcelona ha decidit deixar la ciutat arran la pandèmia. Aquesta tendència impulsada, entre altres motius, per la digitalització de les empreses i l'auge del teletreball genera noves oportunitats per als pobles rurals d'augmentar la seva població i activar l'economia del territori.

El projecte Catalunya Rural Hub neix per a promoure la deslocalització parcial o indefinida de professionals digitals que puguin treballar en remot a través de la tecnologia cap a entorns rurals i menys poblats de Catalunya. És una iniciativa pionera a Catalunya en el qual es proposa a una grup de 20 professionals de diferents perfils i corporacions traslladar-se del seu lloc habitual de treball durant una setmana a la comarca de la Garrotxa per a compartir coworking i experiències.

Quins són els requisits i els terminis de convocatòria?

La iniciativa està adreçada a:

  • Professionals del sector digital que puguin desenvolupar la seva activitat de treball a distància
  • Empreses interessades a proposar aquesta activitat als seus equips així com freelance, emprenedors, treballadors públics o professionals digitals.

Els terminis de convocatòria son: Fins el 16/04/2021: per participar la setmana del 3 de maig i fins el 23/04/2021: per participar la setmana del 17 de maig. Aquí podeu realitzar la inscripció.