Aquesta formació gratuïta neix de la voluntat del Centre Internet Segura i de la Xarxa Punt TIC i es dirigeix a professionals de la Xarxa Punt TIC. Comença el 4 de juliol i finalitza el 26 de juliol i per a questa primera edició (beta) les places estan limitades a 40.

T'interessa el món de les TIC i l'ús segur d'aquestes? Si ets professional de l'educació i estàs vinculat a la Xarxa Punt TIC, si necessites assessorament o ja promous accions educatives que uneixen les TIC i la seguretat, et convidem a participar al nostre primer curs massiu, obert i en línia que uneix ambdúes temàtiques.

Els organitzadors, el Centre Internet Segura i la Xarxa Punttic de Catalunya, tenen la voluntat de crear un espai on persones vinculades al món de l'educació, des de vessants diverses i que treballen amb col·lectius diferents, poden acreditar els seus coneixements, habilitats i actituds, assolint diferents badges, medalles o insígnies en temàtiques com la comunicació, l'ús segur de les xarxes socials i professionals, els tràmits o compres en línia o l'ús segur dels dispositius mòbils.

Inscripcions obertes: