La 18a edició del MWC de Barcelona de 2023 tindrà lloc del dilluns 27 de febrer al dijous 2 de març. Consulta el programa i els diferents esdeveniments que hi trobaràs enguany.

Arxiu MCW
Arxiu MCW . Tipus de lletra: Mobile World Congress Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats.

El 2022 el Mobile World Congress va congregar a més de 60.000 persones en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona, situat a l'Hospitalet de Llobregat, a Barcelona. Empreses com Samsung, IBM, HTC, LG, Huawei, Vodafone o Telefónica repetiran i tornaran a participar en aquesta nova edició en 2023. Per a no perdre't cap dels esdeveniments i conferències que tenen previst celebrar els màxims responsables de les majors empreses del sector, la millor opció és consultar el programa del Mobile World Congress 2023.

Es presentaran una àmplia gamma d'innovacions en sis de les àrees del sector més sol·licitades: Desplegament 5G i planificació 6G, Open RAN, Xarxes empresarials i privades, Connectivitat per al bé comú i Telco Cloud. A més, amb la intenció d'acostar-se a un públic més general, el congrés recupera diferents espais com el Youth Mobile Festival (YoMo), o el xside; una experiència d'esdeveniment co-curada amb música d'avantguarda, xerrades, instal·lacions d'art digital interactiu, debats de la indústria i delícies gastronòmiques promoguda per 4YFN, Sónar i GSMA MWC, que tindran lloc dins del recinte 4YFN.