SparkLab
SparkLab.

Akhtar Badshah, Director sènior de Ciutadania i Assumptes Públics de Microsoft, juntament amb Lori Forte, Gerent General de Ciutadania i Assumptes Públics van conèixer el projecte Spark Lab Barcelona a l’Ateneu de Fabricació de les Corts.

L’Ateneu de Fabricació de les Corts, és un espai de creació i formació, vinculat a les noves tecnologies i, en especial, a la fabricació digital en 3D. Un espai privilegiat, que funciona com laboratori de creació digital, com a taller i que vol fomentar la creativitat, l’experimentació i l’aprenentatge conjunt. 

La visita organitzada per la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació s’insereix dins el marc del projecte Spark Global Lab. Les jornades SparkLab, apleguen professionals del sector tecnològic i de la comunitat de telecentres d'arreu del món i pretén donar a conèixer els projectes que s’estan duent a terme a Catalunya.

En la jornada van participar representants de l’Ajuntament de Barcelona, de Telecentre.org, i dels projectes vinculats a l’Ateneu de Fabricació.

Podeu veure més fotos d’aquesta sessió al nostre facebook.