Participants als taller del MEC16
Participants als taller del MEC16. Autor: El Teb. 2016. Llicència: BY-SA.

Els petits participants eren alumnes de l'IES Ernest Lluch i l'escola Jaume I i també els fills i filles dels expositors del Mobile World Congress.

En concret, 375 nens i nens han passat pel taller “How to record your dragon”, una activitat dirigida on els petits participants havien de construir el seu propi robot amb Little Bits i fer un vídeo que mostrés les seves habilitats. Podeu veure la llista de reproducció amb tots els robots fabricats en aquest enllaç, n'hi ha de divertidíssims!
 

120 infants més han pogut endinsar-se en els secrets de la realitat augmentada gràcies al taller “Cardboard Sphere”. Els participants han pogut fabricar les seves cardboards, customitzar-les amb diferents materials i experimentar amb els seus propis ulls com és el fons del mar o passejar per Tokyo. Cadascun dels tallers ha finalitzat amb una foto en 360º dels participants que podeu consultar aquí.

Per últim, una cinquantena de nens i nenes s'han convertit en “Joves periodistes”. Equipats amb tauletes i micròfons han pogut fer de reporters durant una estona i esbrinar quins hàbits de connexió a Internet tenen els seus companys o com s'imaginen els telèfons del futur. Les seves entrevistes, editades a través d'aplicacions mòbils, ja estan disponibles a Youtube.