Menors en les TIC
Menors en les TIC.

Aquesta trobada pretén abordar diversos temes: de quina manera nens, nenes i adolescents utilitzen les TIC i com afrontar aquells riscos sorgits de la ràpida evolució tecnològica com el ciberbullyng, el grooming o els contactes en xarxes socials. També es donarà resposta a la demanda d'informació de mares, pares, tutors/ores, desenvolupadors/ores, mitjans de comunicació i administracions.

Hi participaran professionals de l'educació, personal dinamitzador d'espais TIC i representants d'administracions nacionals, regionals i locals. Serà un punt de trobada per a persones de diferents procedències (Perú, Equador, França, Paraguai, Mèxic i l'Estat espanyol), les quals podran compartir les seves visions, projectes i treballs entorn d'un eix temàtic central: Educar per a una Internet més segura.

El Congrés s'estructura en cinc taules rodones: Magnitud, percepció i evolució dels riscos; Responsabilitats i reptes en la protecció del menor on-line; Estratègies preventives; Experiències i iniciatives en les Comunitats Autònomes; i Identificació de protocols d'actuació en l'àmbit escolar i familiar: experiències i bones pràctiques.

Aquest congrés està organitzat per la Fundació CTIC i finançat pel Govern del Principat d'Astúries en el marc del projecte Internet i Família.

Més informació i inscripcions a: http://menoresenlastic.fundacionctic.org