Dones
Dones.

Una o dues dones de cada entitat es formaran en TIC i després compartiran el que han après amb la resta de companyes de la senva entitat o col·lectiu. La formació ha començat aquest dissabte, 14 de novembre, en 20 seus diferents, i continuarà els propers dissabtes 21 i 28 de novembre i 12 de desembre.

Aquest projecte forma part del programa Ende que porten a terme l’Institut Català de les Dones i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per fomentar l'ús de les TIC a les associacions de dones. Ofereix a les entitats de dones de Catalunya una subvenció que consisteix en l’adjudicació de 300 equips informàtics complets (ordinador portàtil, programari i una impressora) i formació específica sobre la utilització de les TIC.

El programa Ende pretén impulsar la participació activa de les entitats de dones en espais virtuals, mitjançant la utilització de programari lliure; crear xarxes associatives dels grups i entitats de dones en el territori; dinamitzar el moviment associatiu de dones i els seus vincles amb les diferents administracions; i impulsar la coordinació de les xarxes de dones des del Consell Nacional de Dones i aconseguir l’establiment d’una xarxa de xarxes.

La Xarxa de Televisions Locals va estar a una de les seus, a la de la Xarxa Comunitària de Sant Antoni (xarx@ntoni) a Barcelona, i han fet un reportatge que podeu veure aquí:

Trobareu més informació i les primers fotografies dels cursos d'enguany al bloc de la formació del programa Ende.