Programa de mentoring per a joves emprenedors/ores
Programa de mentoring per a joves emprenedors/ores.

L'objectiu de Youth Business International és donar suport a la iniciativa empresarial de joves per crear nous negocis, fomentar l'ocupació i construir comunitats. Per al 2020, pretén donar suport a 100.000 joves cada any en el seu propi negoci i crear més d'1 milió de nous llocs de treball. Aquesta metodologia ja s'aplica amb èxit a altres països i ara arriba a Catalunya de la mà de la Fundació Privada per a la Promoció de l’autoocupació de Catalunya CP’AC.

Aquesta fundació vol implementar un programa eficaç de suport a l'autoocupació de joves d'entre 18 i 35 anys, amb perfil emprenedor i una idea de negoci, però que no tinguin accés als recursos necessaris per crear el seu propi lloc de treball. Ho farà a través d'un programa de mentoring. Els mentors són empresaris i professionals amb experiència emprenedora que, en qualitat de voluntaris/àries, ofereixen el seu temps gratuïtament per acompanyar els joves emprenedors en l’arrancada i consolidació dels seus projectes empresarials.

CP'AC fa una crida tant a joves emprenedors com a persones amb experìencia que puguin exercir de mentores. Per inscriure's al programa com mentor cal emplenar aquest formulari i per fer-ho com a emprenedor aquest altre formulari.