Masquefa inaugura el Centre Tecnològic Comunitari
Masquefa inaugura el Centre Tecnològic Comunitari.

El centre està situat en una nau de l'antiga fàbrica Rogelio Rojo, que ha estat completament rehabilitada. El CTC, amb un pressupost de més d'1.600.000 euros , està equipat amb material tecnològic d'última  generació i s'ha dotat també d'equipaments adaptats per a les persones amb discapacitat física o psíquica.

El CTC és un únic espai d'aproximadament 1000 m2  on conviuen quatre grans serveis: el Punt TIC - Òmnia Masquef@ula (un espai de formació, divulgació i ús lliure de les TIC), el viver d'empreses Masquef@ctiva (un espai de suport a empreses i persones emprenedores), l'hotel d'entitats Masquef@ctiva (un espai de suport i desenvolupament de les entitats de la vila) i el Servei Local d'Ocupació. El centre compta amb una sala d'actes, dues sales de reunions, despatxos, aules de formació, una sala lliure de navegació, una àrea tècnica de treball i un cibercafè.

L'acte inaugural va comptar amb la presència del director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat, Carles Bassaganya, i amb l'assistència de dos mil veïns de Masquefa.

Imatges capturades per l'Oficina de dinamització comunitària i l'Oficina tècnica.