Cartell de la xerrada-col·loqui seguretat a Internet dels menors, a Sant Feliu
Cartell de la xerrada-col·loqui seguretat a Internet dels menors, a Sant Feliu.

S'adreça a mares, pares, educadors/ores i ciutadania sensibilitzada amb el tema, i oferirà eines i recursos perquè els infants i joves puguin navegar a Internet i utilitzar les xarxes socials amb seguretat.

La Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat organitza aquesta xerrada amb la participació d'EduCoLab i Jordi Batlle, professional de la privacitat i seguretat de la informació.

EduCoLab és una iniciativa empresarial dedicada a la sensibilització, assessorament i acompanyament digital i a la creació i impartició de cursos i tallers de “Formació amb TIC” en l’àmbit de l’educació formal i informal. Mireia Usart i Alicia Cañellas, creadores d'aquesta empresa d'innovació educativa, oferiran la xerrada "Consells sobre seguretat i Internet per a l'entorn familiar i escolar".

La intervenció d'EduCoLab aportarà una visió pedagògica de l'ús d'Internet dels nostres infants i joves mentre que la d'en Jordi Batlle prendrà un caire més tècnic de la seguretat i privacitat a la Xarxa dels menors.

Tot seguit, es farà una taula rodona amb representants de l'AMPA de l'Escola Gaudí i l'AMPA Salvador Espriu i membres de la comunitat educativa de l'escola Mare de Déu de la Mercè.

L’assistència és gratuïta. Però cal inscripció prèvia, que es pots realitzar emplenant aquest formulari. Les primeres 100 persones inscrites que assisteixin a la xerrada rebran un lector de DNI electrònic. Tots els/les assistents rebran el material de la campanya A Internet posa-hi seny del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT).

Més informació