Part del cartell del X Concurs d'imatge digital de Santa Bàrbara
Part del cartell del X Concurs d'imatge digital de Santa Bàrbara.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Pot presentar imatges al concurs qualsevol persona, excepte els organitzadors i les persones que col·laborin en la puntuació. Cada participant podrà presentar un màxim de tres imatges, les quals hauran de ser inèdites i no guardonades en altres concursos. Les imatges s'han de presentar en format digital, amb una resolució mínima de 1280x1024 ppp (càmera 3 mp mínim). S'acceptaran collages, muntatges, fotografies pintades o manipulades digitalment de manera que s'alteri el contingut de les imatges.

Les imatges s'hauran d'entregar en format digital i el nom dels arxius hauran de contenir el pseudònim de l’autor. S'entregarà un sobre amb el pseudònim escrit a l'exterior i un full amb les dades personals: nom i cognoms, adreça, data de naixement i telèfon de l’autor a l’interior. En cas de presentar fotografies manipulades digitalment els participants poden presentar la imatge original perquè el jurat pugui valorar el treball realitzat.

El concurs és una manera d’apropar i fomentar l'ús de les TIC entre la nostra ciutadania, a més el concurs ajuda a que moltes persones aficionades al món de la imatge donin a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.

Es concediran els següents premis:

  • Primer premi: 100 €
  • Segon premi: 50 €
  • Tercer premi: 30 €

A més, tots els participants rebran un obsequi en agraïment per la seva participació.

Des de la Regidoria de Noves Tecnologies animem a tothom a participar en aquest concurs, petits, grans, joves, homes, dones i tot aquell que tingui ganes de captar, en imatges, la bellesa dels nostres carrers.

Podeu consultar les bases i terminis de presentació d’imatges a la web del nostre poble, www.santabarbara.cat, o adreçant-vos a l’Smartcentre:

  • Plana web: www.smartcentre.cat
  • Telèfon: 977 71 91 36
  • Correu electrònic: smartcentre[arrova]santabarbara.cat
  • Adreça postal: c/ Mare de Déu de Montserrat, 28