Smart City Week
Del 5 a l'11 de novembre Barcelona acollirà l'Smart City Week. Autor: Ajuntament de Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats.

A principis d'any, ja es va fer una aposta semblant prèvia a la Mobile World Congress: la Mobile Week Barcelona. En aquella ocasió amb la voluntat de ser un espai obert per a la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia.

L'Smart City Week proposa una aproximació a la 'smart city' centrada en com la ciutadania experimenta les funcions del seu dia a dia (habitatge, mobilitat, mercat i àgora) en diferents nivells de relació amb l'entorn físic (casa, barri, ciutat i món). Així, s'estructurarà al voltant de quatre eixos, tenint en compte els nivells de relació del ciutadà/na amb el seu entorn físic: casa, barri, ciutat, món. La temàtica de cada eix servirà de fil conductor per tot un seguit d’activitats: Talks, Walks, Labs i Kids.

Compta amb la participació de més de 20 entitats públiques i privades, que organitzen activitats en el marc d'aquesta iniciativa. Per conèixer totes les propostes, podeu consultar el programa i inscriure-us a les activitats que us interessin.