Sant Jordi al Raval
Sant Jordi al Raval.

Sant Jordi és una diada especial a tot Catalunya i també al Raval. El veïnat i les entitats del barri surten al carrer i celebren la seva diversitat i riquesa cultural. El Teb, entitat que porta més de 20 anys treballant al barri, se suma a aquesta festa tot organitzant el concurs de fotografia #llegeixambelteb, que es desenvoluparà a través de les xarxes socials.

El concurs busca fotografies que reflecteixin el barri del Raval durant la diada de Sant Jordi i les activitats que s'hi desenvolupen, el seus veïns i veïnes i el món associatiu i comunitari que el caracteritza. Les fotos es poden fer amb qualsevol dispositiu mòbil (tauleta i smartphone) o amb càmera de fotos. Un cop trobada la imatge perfecte només cal seguir aquests passos:

  1. Segueix el compte de  Twitter i/o Instagram de l'entitat: @jovesteb.
  2. Penja la teva fotografia al teu perfil de Twitter i/o Instagram amb l'etiqueta #llegeixambelteb i menciona a @jovesteb.

El termini de presentació comença el 23 d'abril a les 9.00 del matí i finalitza el 26 d'abril a les 24.00h. Un jurat format per persones de diverses entitats del Raval triarà la fotografia guanyadora. Només hi haurà una única foto premiada! El guanyador/a serà notificat a través de les xarxes socials del Teb i de la seva plana web i haurà d'anar a recollir el llibre digital a la seu de l'entitat (Carrer dels Salvadors, 6 Baixos. 08001. Barcelona).

Prepara el teu objectiu i… dispara la millor fotografia!