La cloenda del curs 2020-21 s'ha realitzat el passat 22 de juny amb un acte de lliurament de certificats als i les participants dels diferents tallers relacionats amb les noves tecnologiesLa dinamitzadora, Ester Collado, vol agrair la confiança i la resposta de totes les persones que han participat d'una manera o d'una altra en les formacions.
Cloenda del curs 2020-21 a l'Òmnia La Seu
Cloenda del curs 2020-21 a l'Òmnia La Seu. Autor: 87 persones recullen els seus certificats a l'Òmnia La Seu. 2021. Llicència: BY-SA.

El Punt Òmnia de la Seu ha impartit durant el curs 2020-21 un total de 26 tallers i pel que fa al nombre d’usos, se n’han fet un total de 936. La dinamitzadora d’Òmnia de la Seu, Ester Collado, explica a laseu.cat que el balanç és molt positiu, malgrat ser un curs peculiar i dur a causa de la pandèmia de la covid-19.

L'Òmnia, ha treballat diferents projectes amb diferents entitats com l’Institut La Valira; el Servei d’Ocupació de Catalunya; amb els i les joves del Centre Obert; el Centre Claror i la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Municipal de la Gent Gran.