Enguany el Punt TIC - Òmnia de Valls celebra 10 anys. Han estat molts anys fent una tasca d’apropament de les TIC a la ciutadania de Valls i comarca. Moltes hores de formació i activitats que han pogut gaudir ciutadans i ciutadanes i un espai compartit amb molts serveis i entitats de la ciutat.

Logo 10 anys Òmnia Valls
Logo 10 anys Òmnia Valls.

Els objectius que es va marcar l’Òmnia als seus inicis van ser treballar per la universalització de les TIC a la ciutat, amb èmfasi en els col·lectius de major risc d’exclusió social. Però amb el pas del temps, l’Òmnia va anar creixent tant en infraestructura com en nombre de serveis i participants.

Hem participat en diferents programes relacionats amb les TIC: Connecta’t, Accedo, ENDE, ACTIC, etc. Hem col·laborat amb diferents serveis de la ciutat: Pla Educatiu d’Entorn, Servei d’Atenció a l’Immigrant, Centre Obert, etc. i pel nostre espai han passat moltes entitats de la ciutat: Associació de Dones, Xarxa Solidària per a la Fibromialgia, AMPA, Llar de Jubiltas, etc.

També hem estat presents en diferents esdeveniments de la ciutat: casals d’estiu, parcs de Nadal, Decennals, etc. i ens hem portat els ordinadors al carrer en més d’una i més de dos Fires de FesInternet.

Molts són els records, les persones i els moments de l’Òmnia. Les baralles amb les màquines i la sempre grata experiència de viure entre tantes persones, totes elles tan diverses!

Ara toca mirar el futur i enfrontar nous reptes. Farem el possible per continuar donant resposta a les noves necessitats de la nostra ciutat.

El proper dimarts 19 de juny a les 20:00 hores realitzarem un petit acte commemoratiu dels 10 anys de l'Òmnia a Valls. Comptarem amb la presència del Ricard Faura, passarem un vídeo resum amb entrevistes i finalitzarem amb un pica pica.

Esteu tots i totes convidats!