Logo 10 anys Òmnia Valls
Logo 10 anys Òmnia Valls.

Els objectius que es va marcar l’Òmnia als seus inicis van ser treballar per la universalització de les TIC a la ciutat, amb èmfasi en els col·lectius de major risc d’exclusió social. Però amb el pas del temps, l’Òmnia va anar creixent tant en infraestructura com en nombre de serveis i participants.

Hem participat en diferents programes relacionats amb les TIC: Connecta’t, Accedo, ENDE, ACTIC, etc. Hem col·laborat amb diferents serveis de la ciutat: Pla Educatiu d’Entorn, Servei d’Atenció a l’Immigrant, Centre Obert, etc. i pel nostre espai han passat moltes entitats de la ciutat: Associació de Dones, Xarxa Solidària per a la Fibromialgia, AMPA, Llar de Jubiltas, etc.

També hem estat presents en diferents esdeveniments de la ciutat: casals d’estiu, parcs de Nadal, Decennals, etc. i ens hem portat els ordinadors al carrer en més d’una i més de dos Fires de FesInternet.

Molts són els records, les persones i els moments de l’Òmnia. Les baralles amb les màquines i la sempre grata experiència de viure entre tantes persones, totes elles tan diverses!

Ara toca mirar el futur i enfrontar nous reptes. Farem el possible per continuar donant resposta a les noves necessitats de la nostra ciutat.

El proper dimarts 19 de juny a les 20:00 hores realitzarem un petit acte commemoratiu dels 10 anys de l'Òmnia a Valls. Comptarem amb la presència del Ricard Faura, passarem un vídeo resum amb entrevistes i finalitzarem amb un pica pica.

Esteu tots i totes convidats!