Concurs internacional Dot Award
Concurs internacional Dot Award.

A la tercera edició dels Dot Award han participat alumnes d'instituts francesos, belgues i catalanoparlants i ha estat organitzada per tres entitats europees: la Fundació puntCAT; AFNIC, que s'encarrega del registre dels dominis de França (.fr); i RVO Society, organització educativa de Flanders.

Dos grups d'alumnes de l'Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu han estat premiats en aquest concurs. Un dels grups, compost de cinc alumnes d'ESO, ha compartit amb un grup francès el premi de la categoria de Millor Contingut, per la seva plana web dedicada a les festes d'El Serpent, que se celebren cada 14 d'agost a Manlleu. El jurat ha valorat les fotos, la quantitat d'informació que s'hi dóna i el toc personal dels estudiants.

El premi al Millor ús d'eines TIC se l'ha endut un altre grup d'estudiants del mateix institut. Els joves K-popers d'entre 11 i 15 anys han desenvolupat un lloc web, un blog i un canal de YouTube, dedicats a cantants i grups de Corea del Sud. Els membres del jurat han tingut en compte la joventut dels estudiants i la gran quantitat d'imatges i música que aporten.

Un grup de tres alumnes de l'Institut Sòl de Riu d'Alcanar ha merescut l'accèssit, per la web Lo Montsià sobre història, cultura, cuina i actualitat de la comarca del Montsià. Els membres del jurat han deciditpremiar-lo per la seva bona navegabilitat, arquitectura, integració i el bon contingut.

Els portals web catalanoparlants que han participat al Dot Award han estat escollits prèviament pel Webs al punt.cat, concurs organitzat per la Fundació puntCAT, on van participar més de 100 equips d'estudiants d'ESO, Batxillerat i de cicles formatius de Grau Mitjà o Superior d'arreu del territori de parla catalana.