Logotip dels Premis Blocs Catalunya
Logotip dels Premis Blocs Catalunya.

Al voltant de 300 persones van assistir a l'acte de lliurament, que va tenir lloc el passat 5 d'octubre a l’Auditori Antoni Gaudí del Tecnoparc de la capital del Baix Camp, a Reus.

Trina Milan, presidenta d'Stic.cat, va destacar al seu discurs que Internet és una eina molt poderosa, que està a la nostra disposició per a fer la nostra feina més fàcil, més rendible, més barata i més interessant. Premiar els blocs i les activitats a les xarxes socials és només una forma de fer visible l’activitat de les persones a Internet i en la nostra llengua, que sigui alguna cosa més que un premi anual depèn de tots.

Entre els blocs finalistes, dins la categoria d'associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre, figurava el Fem Barri, de l'Òmnia de Valls. Finalment, el guanyador ha estat el bloc de La Fageda.

Dins la categoria TIC, han estat guardonats el bloc corporatiu Octa.beta, el bloc professional Paella de Bits, i el personal carlesrgm, Tot això és la feina quefa un informàtic en el seu temps lliure. Pel que fa a la temàtica de política, economia i societat, han estat seleccionats  El Món de Reus, Open Data i el bloc de la Xarxa d’Innovació Pública.

Consulteu la llista completa dels bitàcoles guardonats al web d'Stic.cat.