Resum Noticia:

El Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya els ha premiat per la divulgació que fan de les TIC

Descripció:

Els programes de Catalunya Ràdio ‘L'internauta' i ‘Generació digital' de Catalunya Ràdio han estat distingits amb el premi a l'Excel·lència a la Comunicació del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya, en l'apartat de ràdio. Els premis Excel·lència tenen com a objectiu distingir empreses o institucions que contribueixen a la divulgació de les Telecomunicacions com a base de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, des de Catalunya.L'internauta", amb Vicent Partal, és el programa setmanal de Catalunya Ràdio sobre la xarxa i la vida on-line. Amb un format de tertúlia i amb un estil didàctic i planer, es van revelant els misteris i les curiositats d'internet. S'emet els dissabtes d'onze a dotze de la nit.

"Generació digital" és el programa que realitza Jordi Sellas, els festius intersetmanals i també durant els estius, a Catalunya Ràdio. L'oci digital, els ipods, les consoles, els ordinadors... conformen la base d'aquest programa idoni per a la generació que ha crescut amb els primers ordinadors Spectrum i ha evolucionat en paral·lel a les innovacions digitals.

El guardó s'ha lliurat aquest dijous a la nit en presència del ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos, coincidint amb la sisena Diada de les Telecomunicacions a Catalunya. 

Font: LaMalla.net