Un any més l'Infocentre ha participat en el parc de Nadal organitzat per l'Ajuntament de Santa Bàrbara. Del 26 al 31 de desembre, l'Infocentre ha muntat un taller on petits i joves han pogut fer ús de les noves tecnologies, navegar per Internet, utilitzar el correu electrònic i fer ús de diferents aplicacions.

L'Infocentre participa en el parc de Nadal
L'Infocentre participa en el parc de Nadal.

El taller estava complementat per consoles de videjocs per a totes les edats. Més de 150 nens i joves ha passat diàriament per aquest taller dedicat a l'ús de les noves tecnologies i ha sigut tot un èxit.

Per poder dur a terme aquest taller un cop més s'ha comptat amb l'aula mòbil de la Diputació de Tarragona, equipada amb 10 ordinadors portàtils, una impressora, una pantalla i un projector.

A més del taller de l'Infocentre, el parc de Nadal ha comptat amb molts altres tallers de jocs, manualitats, esports, lectura, cuina, música i una gran varietat d'activitats on petits i joves han pogut gaudir i aprendre durant les vacances de Nadal.

Consolidat com un dels tallers amb més èxit del parc, l'Infocentre té la intenció de continuar treballant i participant per promoure l'ús de les TIC en aquest tipus d'activitats.