Logotip Infocentre
Logotip Infocentre.

Durant els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre, els més joves han pogut gaudir d'un ampli ventall de tallers i activitats molt variades, que s'han dut a terme els diferents dies de parc.

Aquest any, el parc ha acollit un total de 20 tallers: Internet, consoles, maquillatge, racó infantil, jocs de taula, mantes high school musical, programa thao, taller divers, manualitats per a petits, manualitats per a grans, racó del conte, racó de lectura, fem esport, sessió de hip-hop, tennis taula, jocs d'equip, inflables, futbolí...

El taller d'Internet s’organitza des del Punt TIC de Santa Bàrbara i gràcies a l’aula mòbil de la Diputació de Tarragona, que tots els anys cedeix ordinadors portàtils per poder organitzar l’activitat. El taller del Punt TIC sempre té molt d’èxit de participants, nens, joves i noves tecnologies són un combinat que mai falla. Com a dada curiosa, en el taller d’Internet, l’eina més utilitzada entre els infants han estat les xarxes socials, joves i nens han fet ús de les eines i opcions que aquestes els ofereixen per gaudir del taller.

Com a novetat han tingut el taller de fotoluxe, una novetat que ha agradat molt als participants i on han concursat diverses fotografies totes elles molt originals i divertides. També han comptat amb l'ampliació dels jocs sobredimensionats, aquest any amb la creació del “Go and party”, el parxís i el dòmino.

Durant els 5 dies de parc, s'ha dut a terme la cursa de biblioparc, on els diferents participants cada dia havien de realitzar 4 proves per aconseguir el diploma. Tots aquells que han completat la cursa han obtingut un obsequi.

Tots aquests tallers, juntament a d'altres serveis com guarda-roba i informació, han acollit una mitjana de 280 infants diaris a les instal·lacions del Pavelló Municipal, al llarg dels cinc dies de durada de parc.

Aquest any, ha estat un total de quaranta joves que han col·laborat de la preparació i realització del parc, sense tota aquesta col·laboració, no haguera estat possible la realització del parc.

Montse Rodríguez, regidora de Joventut, agraeix a tot el jovent que ha col·laborat al parc i ha sabut desenvolupar positivament la tasca de monitor/a. A tots vosaltres moltes gràcies, sense la vostra col·laboració no hagués estat possible l'èxit aconseguit.