El concurs Sant Feliu Maker League 2018 buscava solucions per a reptes relacionats amb l'aigua. Després de 50 dies de formació i treball, s'han donat a conèixer les persones i projectes guanyadors. Lidia Santiago, dinamitzadora de l'Òmnia de Torrelles de Llobregat, ha estat reconeguda com la millor 'maker'.

Lidia Santiago, dinamitzadora digital de l'Òmnia de Torrelles de Llobregat, rebent el premi a la millor maker
Lidia Santiago, dinamitzadora digital de l'Òmnia de Torrelles de Llobregat, ha estat reconeguda amb el premi a la millor maker. Autor: Sant Feliu Innova.

Divendres passat, es va celebrar la cloenda i entrega de premis de la Sant Feliu Maker League 2018 a l'Edifici Co-Innova de Sant Feliu de Llobregat. Es tracta d'un concurs organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Aigües de Barcelona, on els i les participants han pensat solucions per fer de les fonts públiques un factor de cohesió social i per optimitzar el consum d'aigua en l'agricultura.

Hi han participat quatre equips: Aqua Maiden, Aqualiu, Agora Team i Hidrostage. Tots quatre van presentar els seus projectes en l'acte de cloenda i el jurat va triar el guanyador, que va resultar ser l'equip Aqualiu. A més, Lidia Santiago, que formava part de l'equip Hidrostage, va rebre el premi a la millor 'maker' del programa, per votació del companys/es, l'organització i el jurat.

Lidia és dinamitzadora digital del Punt TIC-Òmnia de Torrelles de Llobregat des de fa 3 anys. Fa uns mesos li vam fer aquesta entrevista a Punt TIC, on ens va explicar la seva experiència amb fabricació digital.