Lidia Santiago, dinamitzadora digital de l'Òmnia de Torrelles de Llobregat, rebent el premi a la millor maker
Lidia Santiago, dinamitzadora digital de l'Òmnia de Torrelles de Llobregat, ha estat reconeguda amb el premi a la millor maker. Autor: Sant Feliu Innova.

Divendres passat, es va celebrar la cloenda i entrega de premis de la Sant Feliu Maker League 2018 a l'Edifici Co-Innova de Sant Feliu de Llobregat. Es tracta d'un concurs organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Aigües de Barcelona, on els i les participants han pensat solucions per fer de les fonts públiques un factor de cohesió social i per optimitzar el consum d'aigua en l'agricultura.

Hi han participat quatre equips: Aqua Maiden, Aqualiu, Agora Team i Hidrostage. Tots quatre van presentar els seus projectes en l'acte de cloenda i el jurat va triar el guanyador, que va resultar ser l'equip Aqualiu. A més, Lidia Santiago, que formava part de l'equip Hidrostage, va rebre el premi a la millor 'maker' del programa, per votació del companys/es, l'organització i el jurat.

Lidia és dinamitzadora digital del Punt TIC-Òmnia de Torrelles de Llobregat des de fa 3 anys. Fa uns mesos li vam fer aquesta entrevista a Punt TIC, on ens va explicar la seva experiència amb fabricació digital.