L'exposició convida la ciutadania a “descobrir el fenomen de l'explosió de dades a través de multitud de projectes vinculats a la investigació, l'activisme, el disseny, l'art o el periodisme, entre d'altres”. Es pot visitar al CCCB fins al 16 de novembre.

L’exposició Big Bang Data, fins al 16 de novembre al CCCB
L’exposició Big Bang Data, fins al 16 de novembre al CCCB.

Amb més de 35.000 visitants i un èxit de participació en la majoria d'activitats desenvolupades al seu voltant (cursos, debats, conferències, tallers i hackatons), Big Bang Data allarga la seva estada a Barcelona unes setmanes més. Es podrà visitar fins al 16 de novembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), abans d'itinerar a altres ciutats.

L’exposició explora l’emergència de la base de dades com a marc de pensament cultural i polític i els efectes de la dadificació del món.

En el marc d'aquesta exposició s'organitzen infinitat d'activitats, que podeu trobar a l'agenda de la seva plana web. N'és un exemple, el Hackathon astronòmic: Un univers de dades. Tindrà lloc dissabte 11 d'octubre, d'11.00 a 20.00 hores, a l'Estació BETA del CCCB. L'entrada és lliure, però cal inscripció prèvia. Entrada libre con inscripció previa.